Ensi kauden valmistelut käyntiin uuden hallituksen toimesta

 Pientä päivitystä liiton puolelta eli lukuisia asioita valmistellaan koko ajan ja toivottavasti päästään myös tiedottamaan niistä tarkemmin vielä tämän kuun aikana.

KV-yhteistyötä naapurimaiden kanssa tullaan lisäämään eri tahoilla. Eestin liiton kanssa olemme alustavasti sopineet maaottelusta kauden alkuun Myllypuron kentälle. Tämä tapahtuma tulee olemaan oleellinen osa baseballin 40-v juhlavuotta.



Eestistä on myös ilmaistu kiinnostus tuoda heidän mestarijoukkueensa, Kiili Panthers,  mukaan SM-sarjaan. Periaatteessa otamme asiaan positiivisen kannan, mutta viralliset pääökset tehdään vasta kun järjestelyt ovat selvät ja kaikki sarjan seurat ovat saaneet kertoa oman mielipiteensä asiaan.



Myös Ruotsin liiton kanssa on keskustelut aloitettu ja heillä on suuri mielenkiinto tehdä yhteistyötä useilla rintamilla. Kerrotaan näistä lisää, kun asiat etenevät.

Uusi baseballin lajihallitus on aloittanut työnsä ja kokoonpano julkistetaan tämän kuun aikana. Hallituksen jäsenistä ei yksikään ole aktiivipelaaja eikä mukana suoraan minkään nykyisen seuran toiminnassa, vaan koko hallitus keskittyy koko lajin eteenpäin vientiin maassamme.

Hallituksen ykköstehtävä on varainhankinta, jota valmistellaan ja konseptoidaan parhaillaan.

On hienoa, että yhteistyömme pesäpallon ja pesäpalloliiton kanssa on nyt aivan eri tasolla kuin aiemmin ja asioida viedään eteenpäin tiiviisti yhtyeistyössä. Esim tiettyjä varainhankintakonsepteja ollaan toteuttamassa yhdessä ja PPL:n kilpailutoiminnan ohjausryhmä on ottanut vastuun kurinpitomenettelystä. Tässä vain muutama esimerkki yhdessä tehtävistä asioista.

 

Comments

  1. Erinomainen alku puhdasta pöydästä: 1. Lisä joukkuettä, 2. Yhteistyö Pohjoismaiden maita, 3. Hallituksessa ei aktiivinen pelaajia. Odotan lisätietoja!

    ReplyDelete
  2. Kiitos kommentista. Koko hallitus + muut uudet resurssit/tekijät tulevat keskittymään vain ja ainoastaan lajin eteenpäin viemiseen maassamme!

    ReplyDelete

Post a Comment