KUTSU - Baseball maajoukkue 2021 – Avoin pelaajakartoitus ja kick-off tilaisuus

 Tämä kutsu on kaikille Suomen passin omaaville baseballin pelaajille, joilla on mielenkiintoa tulla hakemaan paikkaa tulevasta maajoukkueringistä tai vaikkapa vaan tulla mittauttamaan hiukan omaa osaamistaan ja näkemään & kuulemaan miten maajoukkuetoiminta tullaan järjestämään tulevalla kaudella.

Tilaisuus pidetään Keskiviikkona 9.12. Helsingin Pallomyllyssä, Pikajuoksijankuja 9, Helsinki 92.  Aikataulu on seuraava:

19:00               Kokoontuminen

19:10               Maajoukkueen uuden johtoryhmän & kauden maajoukkuetoiminnan esittely

19:30               Lämmittely

19:45-21:00    Lajiharjoittelu ja pelaajakatselumukset

                        *Hitting station

                        *Pitching & catching

                        *Fielding

21:00-21:20    Fysiikkaosuus

21:20-21:30    Jäähdyttely

 

Suomen baseball maajoukkueen pelaajia Keravalla harjoitusottelussa 1982.
Pian kuulemme miltä maajoukkue tulee näyttämään 2021


On selvää, että meidän tulee kehittää baseball toimintaa kokonaisvaltaisesti Suomessa ja saada juniorityö käyntiin jne. Tämä ei kuitenkaan poista tarvetta kehittää maajoukkuetoimintaa samalla, sillä maajoukkue tulee jatkossa olemaan yksi näkyvimmistä osista baseball toimintaa. Tämän tulee takaaman mm se, että maajoukkueessa tulee lajia kokeilemaan useampi Superpesiksen ammattilainen. Jo tähän ensimmäiseen maajoukkuetilaisuuteen on tarkoitus saada mukaan joitain pelaajia eri Superpesis joukkueista.

Toivomme mahdollisimman runsasta osanottoa. Lupaamme erittäin mielenkiintoisen tapahtuman ja erityisesti todella mielenkiintoista informaatiota siitä, kuinka asioita lähdetään viemään eteenpäin. Uskomme että tilaisuus tarjoaa paikalla olijoille useamman positiivisen yllätyksen.

Ps. Tulemme myös järjestämään 10 ja 11.12 ylimääräiset harjoitukset syöttäjille ja catchereille. Ne tulevat olemaan IP aikana ja otamme mukaan halukkaita mahdollisuuksien mukaan.

Tulevan maajoukkueen johtoryhmän puolesta

Jukka Ropponen

Comments